affiliate marketing  Print dit artikel

affiliate marketing bij BlokDevelopment

Hoe werkt het?

BlokDevelopment bied jou de optie om via een link mensen te refereren naar de webshop. Als mensen via jou gepersonaliseerde link wat bij ons kopen / huren dan zullen wij weten dat ze via jou op de website gekomen zijn. Omdat wij dan blij zijn met de acties die je hebt ondernomen zullen wij 10% over het totale bedrag ex. btw terug storten op jou account. Hier kun je het opsparen en bij een bepaald bedrag laten uitbetalen of... je gebruikt het om de facturen van BlokDev te betalen. Zo zou je compleet gratis producten en services af kunnen nemen bij ons.

Sidenote:
Hoe meer er verlengd word, hoe meer jij verdiend. Zolang ze het orgineel bestelde product via je link actief houden krijg jij 10% over elk betaald factuur.

Wat zou ik allemaal kunnen doen?

Mensen gaan uitraard niet zomaar jou link gebruiken. Hiervoor zou je het op een of andere manier moeten delen.
Wat wij wel willen aanraden is, gebruik het subtiel in de footer van je website, blog of email compaign en verplicht mensen nergens toe.
Je zou er reclame voor kunnen maken, zorgen dat je het in socialmedia posts gebruikt etc. Wees vooral creatief in welke methodes je gebruikt.

Hoe meld ik mij aan?

Op dit moment zijn bijna alle bestaande klanten bij BlokDev al aangemeld als affiliate account. Maar als je nog geen affiliate account hebt dan kun je dit doormiddel van een ticket vanuit je account aanvragen. Wij zullen dan kijken wat je facturen status is, of er lopende producten zijn en of er eventuele overtredingen zijn van onze regels. Laten wij ervan uitgaan dat je geen openstaande facturen hebt, geen regels overtreden hebt en dat je minimaal 1 lopende dienst en of product hebt. Dan zullen wij je account omzetten naar een affiliate account. Nu zal er links in de balk een tab bijkomen.

Waar staan mijn statistieken en links?

Als je de stappen hierboven hebt gevolgd dan staat er nu links een tab "affiliates". Als hier op geklikt word dan kom je op een pagina met je persoonlijke link, id en statistieken. Vanuit hier kun je bijhouden hoeveel mensen erop klikken, hoeveel mensen via jou link wat kopen en natuurlijk hoeveel geld je ermee verdiend hebt. Letwel, je verdiend alleen als mensen het factuur betalen. Als men betaald heeft dan staat het bedrag een dag later op je account.

Welke producten werkt dit bij?

Momenteel werkt dit nog alleen op alle hosting paketten.
Maar als ons assortiment uitbreid, zullen er meerdere services, producten en opties komen.

Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

2 factor authenticatie op BlokDevelopment
twee-factor-authenticatie op BlokDevelopment Tijd gebaseerde tokens BlokDevelopment's Time...