Kennisbank

2 factor authenticatie op BlokDevelopment  Print dit artikel

twee-factor-authenticatie op BlokDevelopment

Tijd gebaseerde tokens

BlokDevelopment's Time Based Tokens werken met elke OATH-software zoals Google Authentication for Android of Apple's OATH Token-app bijvoorbeeld. Nadat ze zijn geactiveerd, moeten gebruikers een tweede vorm van verificatie opgeven waartoe alleen zij toegang hebben. Deze verificatie komt in de vorm van een wachtwoord van zes cijfers dat elke 30 seconden verloopt.

Hoe werkt het?

Bij de eerste ondertekening zodra Token Based Two-factor authenticatie is geactiveerd, krijgen gebruikers een QR-code te zien die ze kunnen scannen met hun smartphone of tablet. Nadat dit is gescand, slaat hun apparaat de autorisatie op om een ​​toegangscode en verificatie voor uw BlokDevelopment account te genereren. Elke 30 seconden wordt een nieuwe 6-cijferige code gegenereerd via hun OATH-toepassing naar keuze, die zal worden gebruikt als hun tweede vorm van authenticatie tijdens het inloggen op uw account.

Waarom heb ik dit nodig?

Veel mensen hebben de neiging om hetzelfde wachtwoord te gebruiken voor al hun inlogpunten. In het geval dat kwaadwillende gebruikers er toegang toe hebben login van u of uw personeel, kunnen zij mogelijk toegang krijgen tot alle andere inlog vereiste sites - zoals uw BlokDevelopment account. Two-Factor Authentication maakt daar een einde aan door gebruikers te verplichten zich succesvol aanmelden met een gebruikers- en wachtwoord combinatie en om een fysiek apparaat dat ze bezitten voor verdere controle.

Hoe stel ik dit in?

Dit alles kunt u instellen door de volgende stappen te ondernemen.
- u logt voor de laatste keer in zonder 2FA op uw account.
- u gaat vervolgens naar "<uw naam> "(Rechts boven in de balk) en klikt op veiligheidsinstellingen.
- volg hier de stappen op uw scherm en dan ben je klaar en beter beveiligd.
* Zorg ervoor dat je je back-up key altijd goed op slaat! Hiermee krijgt u toegang zonder de app!

Ik heb geen toegang tot de app(6-cijfers) wat nu?

Aller eerst, gebruik uw back-up key om alsnog in te kunnen loggen. Lukt het alsnog niet? neem dan contact op met BlokDevelopment.
Wij zullen met u een verificatie process doorlopen om er zeker van te zijn dat u zegt wie u bent. En als dit alles is afgerond dan zullen wij u toegang tot uw account.
De verificatie stappen kunnen verschillen bij ieder die het process moet doorlopen dus die zijn hier niet uit te leggen.