طلب خدمات جديدة

زيارة نموذج الطلب لإستعراض المنتجات والخدمات التي نقدمهأ. العملاء الحاليين يمكنهم إختياريا شراء إضافات من هنا.

إدارة حسابك

هل سجلت من قبل ؟ إذا نعم، يرجى الضغط على الزر ادناه لتسجيل الدخول لمنطقة العميل لتستطيع التحكم بحسابك.

إعلانات جديدة

Affiliate marketing bij BlokDev 2 Jul 2021

Goede dag, Wij hebben goed nieuws voor onze bestaande klanten!Bijna alle accounts zijn nu direct actief als affiliate. Dit houd in dat je toegang hebt tot je affiliate link en als anderen viadie link wat bij ons kopen / huren dan krijg jij als affiliate 10% van het betaalde bedragterug op je account. Dit doen we als bedankje dat je iemand hebt ... تفاصيل »

Wijzigingen in de domein prijzen 22 Dec 2020

Goede middag, Bij deze kondigen wij aan dat prijzen van de domeinen worden gewijzigd. Dit is een algemeen bericht, de desbetreffende klanten krijgen ook persoonlijk gemaild met wat dit voor hen betekend. De wijzigingen: Domein extensie Nieuwe prijs .nl  € 8,35 .com  € 13,85 .net  € 15,85 .org  € ... تفاصيل »

Bezig met overstappen en onderhoud op de servers. 26 Oct 2020

Goede avond, Wij zijn momenteel bezig met het overstappen op eigen beheer van alle onderdelen.Het punt is om nog betere maatwerk aan te kunnen bieden en minder afhankelijk te zijn van anderen. Hier is wel het een en ander voor nodig.Wij doen ons best om de downtime zo goed mogelijk te beperken.Mocht je toch hinder ervaren of mochten er dingen ... تفاصيل »